Vi på FemtioFemPlus i Ystad erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

Par-Ole-LewinVerksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Ystad

För mig är det viktigt att vara flexibel i mitt tjänsteutförande – vi använder inga stelbenta formulär utan utgår från vad kunderna vill ha utfört och anpassar oss efter det. Det handlar om att engagera sig lite extra och utgå från kundernas perspektiv också när man utför tjänsterna. Det är också någonting som jag värdesätter när jag anställer mina medarbetare.

Jag har tidigare arbetat inom servicesektorn och där insåg jag tidigt att god och snabb service är extremt viktigt. Jag har tidigare erfarenhet inom hemtjänsten och det har fått mig att förstå hur viktigt jobbet som utförs är. Vi får ett förtroende att komma hem till någon och utföra den typen av tjänster som vi erbjuder. Det är ett förtroende som jag gärna tar mig an och vill förvalta väl.

Du är välkommen att kontakta mig redan idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att få en enklare vardag!

PärOle Lewin
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Ystad

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Ystad är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0728-53 68 28

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.