• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0411 – 55 38 55

Välkommen till FemtioFemPlus! Vi är din lokala leverantör av RUT- och ROT-tjänster i Ystad. Vi har flexibla och erfarna medarbetare och underlättar din vardag genom att erbjuda ett brett spann av tjänster. Exempelvis tillhandahåller vi tjänster som städning av alla de slag samt trädgårdsarbete. Vi har även kunniga hantverkare som tar hand om de enklare snickeri- och målningsprojekt som du vill ha hjälp med. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Ystad

Det är inte lätt att hinna med vardagens alla sysslor och det saknas alltid någon pusselbit. Ibland räcker inte orken till och under vissa perioder behöver man en hjälpande hand.

Våra medarbetare har lång erfarenhet från en mängd branscher och därför kan vi erbjuda en palett av olika tjänster, både till privatpersoner och företag.

Jag har själv arbetat inom både byggnads- och fastighetsbranschen vilka båda två kräver stor lyhördhet till kunder och deras behov. Jag tycker att det är stimulerande och roligt att tillsammans finna lösningar på vardagshinder eller tillfälliga problem som dyker upp.

Inget är för litet eller för stort innan man ställt frågan om stöd eller hjälp. Hur kan vi underlätta din vardag?

Du är bara ett samtal ifrån en enklare vardag.

Jag ser fram emot din kontakt.                          

Vi hörs!

Benny Thell

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Benny Thell Benny Thell
Verksamhetsansvarig för FemtioFemPlus Ystad

0411 – 55 38 55