• Skicka e-post snabbt till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Byggstäd i Vetlanda

När hantverkarna är klara och det ligger högar med skräp och dammet på köksluckorna syns i solen finns det bara ett bra sätt att få ordning. Låt våra erfarna seniorer städa upp på bygget och få det fint och fräscht till inflyttningen!

Vi har hjälpt många byggföretag runt och i Vetlanda att få det fint i deras nybyggen. Bygger ni nytt hus eller lägenheter och inte vill slösa tid på att städa när bygget är klart så kan vi hjälpa till. Våra städteam med erfarna seniorer har flera års erfarenhet av att städa upp efter snickare, elektriker och rörmokare.

Genom att samarbeta med oss när det gäller byggstäd får du både erfarenhet och kompetens – ofta är det samma medarbetare som hjälper er. Vi tycker faktiskt det är kul att städa så välj oss för era byggstädningar.

Ring eller mejla så diskuterar vi tillsammans fram hur vi kan bidra till att göra era nya byggnationer ett rent nöje att flytta in i!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vetlanda

Hör av dig via formuläret här nedan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-08-01 av Leif Carlsson.

Bli medarbetare

Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Vetlanda!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Vetlanda på Google