• Skicka e-post snabbt till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Arbeta hos FemtioFemPlus i Vetlanda

Vill du ha möjlighet att styra över din arbetstid och dina arbetsuppgifter själv? Söker du som nybliven senior/pensionär en möjlighet att jobba vidare på dina egna villkor? Vi erbjuder en flexibel arbetsvardag där du får möjlighet att styra själv över din tid. Dessutom satsar vi på att ha en lokal förankring vilket ger dig det lilla företagets fördelar samtidigt som du får det stora företagets trygghet.

Vi söker personer med livserfarenhet som vill vara med och utveckla ett växande företag – både seniorer men även yngre som vill vara med och göra en skillnad för våra kunder. Våra kunder uppskattar oss för att vi är pålitliga och noggranna – känner du att det stämmer in på dig är du välkommen att höra av dig! Kika även in på vår speciella annonssida där du kan skicka in din ansökan direkt – klicka här!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vetlanda

 

Bli medarbetare

 Innehållet på sidan senast granskat 2022-08-01 av Leif Carlsson.

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos FemtioFemPlus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos FemtioFemPlus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.

Bli medarbetare

Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Vetlanda!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Vetlanda på Google