Vi erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning, barnpassning och trädgårdsarbete.

Har du behov av IT-hjälp i hemmet har vi kunniga medarbetare som gärna står till tjänst för att underlätta er vardag.

Våra kunder är alla från barnfamiljer, företagaren till äldre seniorer – du behöver med andra ord inte vara 55+ för att anlita oss! Våra RUT/ROT-tjänster är mycket uppskattade av alla våra kunder!

Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företagstjänster så som kontorsstädning, byggstäd och fastighetsskötsel.

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus i Vetlanda (vi tar även uppdrag i Eksjö, Sävsjö och Nässjö – höglandet) så gör vi din vardag lite enklare!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare för FemtioFemPlus i Vetlanda

Det är vi som svarar när du ringer eller mejlar oss!

Varje dag får vi nya utmaningar med varierande problem att lösa för våra kunder, och det bästa är den tacksamhet och glädje vi möter när vi löst problemen. Våra medarbetare har roligt och gör ett bra jobb och det sprider sig från kund till kund.

Tack vare en brokig bakgrund har jag samlat på mig mycket erfarenhet under åren. 2011 startade jag upp FemtioFemPlus i Vetlanda och jag trivs mycket bra, så detta kommer jag att fortsätta med. Vi arbetar långsiktigt och har många nöjda återkommande kunder. Du kan lita på att vi finns här för att hjälpa till!

Vi tar uppdrag i Vetlanda men även i Eksjö, Nässjö och Sävsjö med omnejd dvs på småländska höglandet åt både privatpersoner och företag / kommun.

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vetlanda tillsammans med medarbetare

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Vetlanda är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

070 - 620 32 05

Telefontider mån-fre 09-13.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.Web Analytics