• Kontakta FemtioFemPlus Vellinge

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0764-11 44 78

Trädbeskärning i Vellinge och Höllviken

Börjar träden i trädgården skymma solen för mycket? Eller har du kanske träd som börjar växa snett eller bli vildvuxna? Vi hjälper gärna till med trädbeskärning.

Ring eller mejla så berättar vi mer!

Trädgårdsteamet i Vellinge och Höllviken

Anlitar du oss för att sköta om dina träd kan du stöta på Tommy eller Alf. Tommy är uppskattad av våra kunder på grund av sin erfarenhet. Han är en händig person som hjälper till med det mesta. Även Alf är händig och omtyckt av sina kunder och får många återkommande uppdrag. Gun och Nenne är också två av våra medarbetare som hjälper till med trädgårdsskötsel. De är uppskattade för sin lyhördhet och sociala förmåga, något som våra kunder gillar!

Ring eller mejla mig idag så berättar jag mer om hur vi kan underlätta för dig med trädbeskärning!

Mats Holm
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vellinge och Höllviken

 

Din skönare vardag börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.