• Kontakta FemtioFemPlus Vellinge

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0764-11 44 78

Häckklippning i Vellinge och Höllviken

Har det hunnit bli vildvuxet i trädgården där hemma? Oavsett om du behöver hjälp att fixa i ordning inför sommaren eller vintern kan vi hjälpa dig med häckklippning så att du kan njuta av en välskött trädgård samtidigt som du har tid och ork över till annat.

Vi berättar gärna mer – ring eller mejla oss!

Trädgårdsteamet i Vellinge och Höllviken

Anlitar du oss för att klippa dina häckar kan du stöta på Tommy eller Alf. Tommy är uppskattad av våra kunder på grund av sin erfarenhet. Han är en händig person som hjälper till med det mesta. Även Alf är händig och omtyckt av sina kunder och får många återkommande uppdrag. Gun och Nenne är också två av våra medarbetare som hjälper till med trädgårdsskötsel. De är uppskattade för sin lyhördhet och sociala förmåga, något som våra kunder gillar!

Kontakta mig idag så berättar jag mer om hur vi kan underlätta för dig med häckklippning!

Mats Holm
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vellinge och Höllviken

 

Ditt prydligare trädgårdsliv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.