• Kontakta FemtioFemPlus Vellinge

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0764-11 44 78

Gräsklippning i Vellinge och Höllviken

En välansad gräsmatta är en viktig del av en välskött trädgård och påverkar i hög grad helhetsintrycket. Kanske vill du ägna de få vackra sommardagar vi har på året till någonting annat än att klippa gräs, eller så ska du resa bort och vill fortfarande att huset ska se bebott ut. Oavsett vilket skälet är hjälper vi dig gärna med gräsklippning, både vid enstaka tillfällen och löpande under hela säsongen.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Trädgårdsteamet i Vellinge och Höllviken

Anlitar du oss för att sköta om din gräsmatta kan du stöta på Tommy eller Alf. Tommy är uppskattad av våra kunder på grund av sin erfarenhet. Han är en händig person som hjälper till med det mesta. Även Alf är en händig person som är omtyckt av sina kunder och får många återkommande uppdrag. Gun och Nenne är också två av våra medarbetare som hjälper till med trädgårdsskötsel. De är uppskattade för sin lyhördhet och sociala förmåga, något som våra kunder gillar!

Ring eller mejla mig idag så berättar jag hur vi kan hjälpa dig med gräsklippning!

Mats Holm
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vellinge och Höllviken

 

Vägen till ett behagligare trädgårdsliv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.