• Kontakta FemtioFemPlus Vellinge

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0764-11 44 78

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt. Välkommen att kontakta oss!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Vellinge

Våra kunder berättar för sina vänner och bekanta att de är nöjda och på så sätt har vi också fått ett gott rykte! Kunderna uppskattar att vi använder oss av senior arbetskraft, eftersom de kan sin sak och har erfarenhet. Vi hjälper till när orken tryter eller tiden inte räcker till, oavsett om du behöver hjälp med återkommande tjänster eller någon som gör en punktinsats.

Både jag och mina medarbetare har en lokal förankring eftersom vi bor i närområdet, jag själv bor i Vellinge kommun. Jag har alltid arbetat inom service och försäljning och tycker att det är spännande att träffa många människor och att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du får gärna kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Mats Holm
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vellinge

Jag svarar när du ringer!