• Kontakta FemtioFemPlus Växjö

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Målning och tapetsering i Växjö

Med en lång och bred erfarenhet inom yrket kan vi hjälpa er med allt ifrån att tapetsera en enkel fondvägg till att tapetsera hela rum. Kontakta oss gärna så kommer vi ut och gör en gemensam genomgång av arbetet. Vi hjälper er gärna med inköp av material om ni önskar detta.

Exempel på tjänster:

 • Nedtagning av gammal tapet
 • Slipning
 • Bredspackling
 • Tapetsering, stort som litet

hantverkare_vaxjo

Duktiga och noggranna hantverkare med lång erfarenhet

Kent Johansson är vår målarmästare som gärna besöker dig och samtalar med dig om såväl tapetsering och målning inomhus som hela husmålningar. TV4:s Bygglov har sin Fixar-Willy vi har vår Willy Sternerfors. Började snickra när han var 14 år. Drev tillsammans med sonen Tommy WTS-bygg under många år. När nu sonen helt har tagit över rörelsen får FemtioFemPlus del av Willys klokskap. Alfons Willert, elektriker med full behörighet. Har jobbat med det mesta inom elområdet och även utbildat blivande elektriker. (Foto: Hans Runesson)

 

 • Kontakta FemtioFemPlus Växjö

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-06-01 av Fredrik Polback.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.