• Kontakta FemtioFemPlus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Läxhjälp i Växjö

Läxhjälp hemma är effektivt både för den som vill studera inför ett prov, som hamnat lite efter eller vill förbättra sina betyg. När det är stökigt i klassen kan det vara svårt att koncentrera sig och att få den hjälp man behöver. Att studera hemma i lugn och ro och tillsammans med en duktig lärare kan därför göra underverk för både motivationen och studietakten.

Vi har seniorer hos oss som har en lång bakgrund inom skolan och som gärna kommer hem och hjälper din son eller dotter med de ämnen som ni önskar.

Varmt välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus för information om hur vi kan hjälpa just dig.

Bra att veta: Läxhjälp är ej RUT-avdrag på längre.

 

  • Kontakta FemtioFemPlus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-05-01 av Fredrik Polback.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.