Fönsterputsning i Växjö

Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster. Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett prickfritt resultat. Vi har fönsterputsare med många års erfarenhet som står till ert förfogande.

stadning_vaxjo

Städ- och hemtjänstpatrullen i Växjö

Birgitta Håkansson är ingen hoppjerka, har endast haft två jobb i sitt liv. Det ena på Småländska Bil i 50 år och så på FemtioFemPlus de senaste åren. Bia Sager har jobbat länge inom den kommunala omsorgen. Nu har hon många kunder både som vanligt städ och som hemtjänst. Dessutom är hon en fena på fönsterputsning. Ann-Marie Eriksson har varit kock och jobbat på daghem, men hade som dröm att efter pensionen jobba med att hjälpa äldre. Annika Ström kommer från Gemla. Jobbar mycket och trivs med det. Dessa fyra damer får representera alla dem hos oss som arbetar med städ och hemtjänst. (Foto: Hans Runesson)

 

En mer glänsande vardag börjar här!

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Växjö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0470-155 55

Under juli månad har vi telefontid vardagar 11-13.
Snabbast når du oss via mejl.