Arbeta hos FemtioFemPlus i Växjö

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

FemtioFemPlus är ett växande företag och vi söker efter personer med erfarenhet, kompetens men framförallt ett engagemang som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Låter detta intressant?

Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor. Du är med och kan påverka både din vardag och arbetstider, och arbetar så mycket eller lite du vill. Samtidigt får du det stora företagets styrka och trygghet.

Hör vad några av våra medarbetare säger om att jobba hos oss:

Så går anställningsprocessen till:

Du kan antigen kontakta ditt närmaste lokalkontor eller fylla i formuläret här på hemsidan så kontaktar vi dig.

Under det första samtalet så vill vi lära känna dig lite bättre och vad du gjort tidigare och vad du önskar att göra framöver. FemtioFemPlus erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård, renovering och underhåll samt bemanning så det finns mycket att välja på och vi är ständigt i behov av drivna och kompetenta medarbetare. Det är helt upp till dig att bestämma vad du vill arbeta med.

Efter det inledande samtalet så skickar vi hem ett formulär till dig, som vi vill att du fyller i och sänder tillbaka till oss. Med denna ansökan vill vi att du bifogar ett utdrag hur polisens belastningsregister där vi godkänner mindre trafikförseelser.

Därefter blir du inbjuden på en introduktion till kontoret och sedan är du redo att stifta nya bekantskaper med våra trevliga kunder och medarbetare.

Bli medarbetare

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos FemtioFemPlus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos FemtioFemPlus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Växjö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0470-155 55

Under juli månad har vi telefontid vardagar 11-13.
Snabbast når du oss via mejl.