• Kontakta FemtioFemPlus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Barnpassning i Växjö

Vi på FemtioFemPlus hjälper gärna till med barnpassning vid behov.

Vi kan hjälpa till med barnpassning både regelbundet och vid enstaka tillfällen. Har ni svårt att få ihop hämtning och lämning på förskola och fritids så kan vi underlätta er vardag. Går det kanske vinterkräksjuka på förskolan igen kommer vi gärna hem till er så ni kan hålla era barn hemma och friska. Har ni konsertbiljetter eller vill gå på bio är det också bara att kontakta FemtioFemPlus så ser vi till att även era barn får en härlig eftermiddag eller kväll tillsammans med en av våra barnkära medarbetare.

Självklart får du och din familj möjlighet att träffa önskad barnpassare så ni kan känna av personkemin och ställa frågor.

 

  • Kontakta FemtioFemPlus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-06-01 av Fredrik Polback.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.