Vi på FemtioFemPlus i Växjö erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

 

ledning-vaxjoVerksamhetsansvarig FemtioFemPlus Växjö

2011 startade Ronny Polback som franchisetagare för FemtioFemPlus i Kronobergs län. I dag leder han verksamheten tillsammans med sin son, Fredrik Polback. Totalt har de drygt 70 erfarna seniorer och över 1 000 nöjda kunder. Ronny Polback har tidigare varit journalist, bland annat 25 år på Radio Kronoberg. Fredrik Polback har en bakgrund som journalist, lärare och copywriter.

 

 

 

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Växjö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0470-155 55

Telefontid vardagar 09-13.
Snabbast når du oss via mejl.