Välkommen att kontakta oss!
010 - 643 9041

Hemstädning i Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Ödeshög

Att förvalta förtroendet att släppas in i någons hem för att göra det rent och trivsamt är en delikat uppgift. Vi på FemtioFemPlus i Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Ödeshög tar gärna på oss den uppgiften.

Våra noggranna och duktiga medarbetare tycker att det är roligt att få hjälpa dig och lämnar ditt hem skinande rent. Vill du ha regelbunden hjälp är det alltid samma medarbetare du får träffa. Kanske blir det Johanna som kommer hem till dig. Johanna är mycket omtyckt av sina kunder och hon har erfarenhet från arbete hos andra städbolag. Vi på FemtioFemPlus är mycket flexibla och anpassar oss självklart efter de önskemål du som kund har, men följande ingår vanligtvis i en hemstädning:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, WC-stol och handfat

Viktigt för dig som kund i Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Ödeshög är att samtliga våra medarbetare är försäkrade, både utifrån personlig hälsa samt dina ägodelar om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi begär även utdrag ur brottsregistret på samtliga medarbetare innan de börjar arbeta hos oss. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att släppa in våra medarbetare i ditt hem när vi ska städa hos dig.

Våra medarbetare arbetar för att de tycker att det är roligt och inte för att de måste. När FemtioFemPlus dyker upp hemma hos dig är det med ett leende på läpparna och en ambition att göra dig som kund mer än nöjd. Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan underlätta din vardag.

  • Kontakta oss nu!

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Vad kostar städning hos dig? Få eget prisförslag här!

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Michael Qvist Michael Qvist
Verksamhetsansvarig för FemtioFemPlus Västra Östergötland

010 - 643 9041

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.