Välkommen till FemtioFemPlus -din leverantör av hushållsnära tjänster i Västerås. Vi erbjuder tjänsterna som underlättar för dig i vardagen. Hinner du inte med städningen? Känns det tungt med trädgårdsarbetet? Hos oss hittar du trevliga, flexibla och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa dig när du har ont om tid eller orken saknas. Vi erbjuder även hjälp med städning och bemanning till företag och bostadsrättsföreningar. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Västerås

Att jag valt att bli företagare inom FemtioFemPlus koncept bygger på min passion att vilja skapa en fungerande verksamhet, där vi får hjälpa människor att frigöra tid för det de verkligen vill ägna sig åt. Jag är glad åt att jag tillsammans med mina härliga medarbetare kan erbjuda en rad tjänster i Västerås som underlättar vardagen när man känner att man inte riktigt hinner med. Då jag har erfarenhet av att driva företag inom branscher som bemanning, städ och transport kände jag direkt att jag skulle kunna göra något bra av chansen att få driva FemtioFemPlus i Västerås när den dök upp. Det är dessutom väldigt roligt att efter många år i Stockholm vara tillbaka i Västerås där jag är född och uppvuxen.

Min största passion på fritiden är att på en motorcykel få följa slingrande vägar genom böljande landskap. Känslan som infinner sig när man har full kontroll på hästkrafterna under sig är svårslagen.

Känner du att vi skulle kunna hjälpa dig och underlätta för dig i din vardag? Eller kanske är det just du som är vår nya medarbetare? Kontakta mig så berättar gärna mer om hur vi arbetar.

Karin Källqvist, franchisetagare och verksamhetsansvarig FemtioFemPlus i Västerås

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Vi på FemtioFemPlus i Västerås är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.
Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.

070- 775 42 00

Telefontider mån-fre 09-13.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.