Vi på FemtioFemPlus på Värmdö erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus så underlättar vi din vardag!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Värmdömats-kallmert

Vi är en del av det lokala näringslivet och vill vara med och utveckla det. Det gör vi både genom att vår verksamhet är lokal och att anställa medarbetare som själva bor här på Värmdö. Därför kan du lita på att vi hittar fram och att du får din tjänst utförd på ett smidigt sätt. Vill man besöka oss på kontoret hittar man oss i Tornhuset i Gustavsberg – ring och boka en tid så tar vi emot!

Det roligaste med att arbeta med FemtioFemPlus är att det är ett mycket varierande arbete. Vi har många olika uppdrag och det händer också att vi skräddarsyr lösningar till våra kunder. Sedan vi startade på Värmdö i mars 2015 har vi hjälpt runt 400 kunder med både återkommande och enskilda tjänster.

Tidigare har jag jobbat inom IT-branschen, men sökte efter mer livskvalitet och för mig var det viktigt att kunna arbeta där jag bor, på Värmdö. Nu är vi ett team på ungefär 25 personer som genomför olika tjänster inom städning, trädgårdsskötsel och hantverk.
Hör gärna av dig för att få veta mer om hur vi kan underlätta i din vardag!

Mats Kallmert
Verksamhetsansvarig och franchisetagare på Värmdö

 

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus på Värmdö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

070-493 0014

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.