Vi på FemtioFemPlusVärmdö erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre?

Vi genomför olika tjänster inom städning, flyttstädning, fönstertvätt, målning, trädgårdsskötsel och hantverk mm.

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus så underlättar vi din vardag!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Värmdömats-kallmert

Vi är en del av det lokala näringslivet och vill vara med och utveckla det. Det gör vi både genom att vår verksamhet är lokal och att anställa medarbetare som själva bor här på Värmdö. Därför kan du lita på att vi hittar fram och att du får din tjänst utförd på ett smidigt sätt. Våra tjänster håller hög kvalitet!

Vårt motto är att det alltid skall vara samma medarbetare som kommer till dig varje gång – något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar. Vi har just nu ca 700 kunder; privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som vi hjälper med både återkommande och enskilda tjänster.

Tidigare har jag jobbat inom IT-branschen, men sökte efter mer livskvalitet och för mig var det viktigt att kunna arbeta där jag bor, på Värmdö. Jag har alltid varit en sk “handy man” och hjälper till en hel del själv ute hos våra trevliga kunder. Vi är ett team på ungefär 25 personer som genomför olika tjänster inom städning, flyttstädning, fönstertvätt, målning, trädgårdsskötsel och hantverk.

Hör gärna av dig för att få veta mer om hur vi kan underlätta i din vardag!
Mats Kallmert
Verksamhetsansvarig och franchisetagare på Värmdö

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus på Värmdö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

070-493 0014

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.