• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Storstädning

Finns det ytor i din bostad som kanske har glömts bort? Storstädning är tjänsten för dig som vill ha rent på utrymmen som inte har städats under en längre period, men som vill ägna din tid och energi åt annat!

Storstädningen är också ett bra komplement till vår hemstädning för en mer omfattande rengöring då och då. Vi utformar våra tjänster utefter dina önskemål och gör upp en kostnadsfri plan.

Exempel på vad som kan ingå i en storstädning:

  • Torkning av dörrar, dörrfoder och lister.
  • Rengöring inuti skåp och tömda garderober.
  • Rengöring av ugn invändigt.
  • Vädring av mindre mattor, om möjlighet finns.
  • Skura kakel i badrummet.
  • Damning/avtorkning.
  • Utvändig avtorkning av ventilationer.

Kontakta oss direkt eller lämna dina kontaktuppgifter för mer information om hur vi kan underlätta för dig!

Städteamet i Vallentuna

När du anlitar oss för storstädning kan det till exempel vara Fatou som kommer och städar hos dig. Hon är en skicklig städerska som gör ordentligt rent och får badrum och kök skinande blanka. Hon har många återkommande kunder och hon anser sig aldrig vara färdig med jobbet förrän hon vet att kunden är riktigt nöjd.

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

En renare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli medarbetare