• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Målning i Vallentuna

Känner du att du behöver fräscha upp hemma eller vill du göra i ordning inför en försäljning? Vi hjälper till med målning både inomhus och utomhus, samt inoljning utomhus.

Självklart utformar vi våra tjänster i dialog med dig som kund, här är några exempel på vad vi på FemtioFemPlus kan utföra:

  • Måla innertak.
  • Måla lister.
  • Olja in altaner.
  • Måla staket.

Våra målare

Hos oss målar bland andra Kenneth. Han har en gedigen yrkesbakgrund där han sysslat med det mesta – oftast med händerna. Genom sin långa erfarenhet som lantbrukare har han stor kunskap om hur man löser det mesta i hem och trädgård på bästa sätt. Som lantbrukare löser man allt själv och målning är en ofta förekommande aktivitet. Kenneth trivs med det sociala i sitt arbete och tycker det är roligt att göra sina kunder glada, vilket han gör om och om igen!

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

Kontakta oss i Vallentuna

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.

Bli medarbetare