• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Hemstädning för dig som bor i Vallentuna

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna!

Bokar du löpande uppdrag så skickar vi samma person varje gång och önskar du städning när du inte är hemma så löser vi detta genom att upprätta ett nyckelavtal.

Du väljer själv hur ofta vi ska komma och vad vi ska utföra hos dig, exempelvis:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

Om städteamet i Vallentuna

Anlitar du FemtioFemPlus Vallentuna för att genomföra din städning är det möjligt att det blir Tina du får träffa. Hon har lång erfarenhet av städning och gör ofta det där lilla extra. Hon arbetar noggrant och flitigt och är en favorit bland våra kunder!

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

En enklare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli medarbetare