• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Häckklippning i Vallentuna

Växer det fortare i trädgården än vad du hinner och orkar med? Våra medarbetare är kunniga och vet hur man ansar en häck på rätt sätt. Låt oss sköta häckklippningen så att du får tid över till annat samtidigt som du får möjlighet att njuta av en välskött trädgård.

Ring eller mejla oss direkt eller lämna dina kontaktuppgifter så berättar vi mer!

Vårt trädgårdsteam

Bland våra duktiga trädgårdsmedarbetare finns exempelvis Kenneth och Johan. Kenneth har lång erfarenhet som lantbrukare och har tillförskaffat sig mycket kunskap om trädgårdsskötsel. Han tycker det är roligt att träffa människor och att hjälpa dem hålla sina trädgårdar fina. Han är noggrann och får mycket uppskattning av sina nöjda och glada kunder. Johan är en av våra yngre förmågor som även han är mycket omtyckt av våra kunder.

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

En prydligare trädgård börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli medarbetare