• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Gräsklippning i Vallentuna

En gräsmatta är en viktig del av en trädgård och dess skick påverkar i hög grad helhetsintrycket. Vi ser gärna till att din gräsmatta är välskött och kortklippt, antingen vid enstaka tillfällen eller löpande under hela säsongen – så att du kan ägna de vackra sommardagarna åt någonting annat än att klippa gräs.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Trädgårdsteamet i Vallentuna

Bland våra duktiga trädgårdsmedarbetare finns exempelvis Kenneth och Johan. Kenneth har lång erfarenhet som lantbrukare och har tillförskaffat sig mycket kunskap om trädgårdsskötsel. Han tycker det är roligt att träffa människor och att hjälpa dem hålla sina trädgårdar fina. Han är noggrann och får mycket uppskattning av sina nöjda och glada kunder. Johan är en av våra yngre förmågor som även han är mycket omtyckt av våra kunder.

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

Ett vältrimmat liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli medarbetare