• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0708-75 21 58

Fönsterputsning i Vallentuna

Vill du också låta så mycket solljus som möjligt flöda in i ditt hem, oavsett årstid?

Väder och vind kan vara obarmhärtiga mot våra fönster och därför kan det vara skönt att ta hjälp med fönsterputsning. Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett fläckfritt resultat.

Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan få skinande rena fönster!

Vårt städteam

Bokar du fönsterputsning hos oss så kanske du får träffa Kenneth. Han har en bakgrund inom många olika branscher och har dessutom varit lantbrukare i många år, där han skött allt själv. På så sätt har han utvecklat många färdigheter och är bland annat riktigt duktig på att putsa fönster. Han har många kunder som återkommer för att de uppskattar hans noggrannhet och kan lita på att de får ett bra resultat.

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

 

En ljusare vardag börjar här!

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli medarbetare