Vi på FemtioFemPlus i Vallentuna erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss för att göra din vardag lite enklare!

Utöver ett alltid trevligt bemötande erbjuder vi också:

  • Gratis hembesök där vi kommer överens om städplan enligt era önskemål
  • Trevliga, glada och städutbildade medarbetare
  • Vi matchar vår medarbetare med dina städbehov
  • Ett fint och städad hem!
  • Hos oss binder man inte upp sig för ett visst antal städningar utan uppsägningstid. Vi tar helt enkelt betalt för de timmar vi har arbetat

FemtioFemPlus i Vallentuna

Att vi använder oss av senior arbetskraft är någonting som våra kunder gillar. Vi har pålitliga medarbetare och är baserade i Vallentuna, vilket gör att vi känner till området väl och har nära till våra kunder. Dessutom anstränger vi oss för att göra det där lilla extra, för vi växer genom att våra nöjda kunder rekommenderar oss för vänner och bekanta. Vårt mål är att vara det bästa RUT-företaget i Vallentuna!

Jag har lång erfarenhet inom branschen och har jobbat med både städning och äldrevård. Där har jag sett behovet av den här typen av tjänster på nära håll. För att göra en samhällsinsats och kunna hjälpa andra i vardagen, startade jag upp FemtioFemPlus i Vallentuna. Eftersom jag tycker att det är roligt så utför jag vissa av tjänsterna själv och det är jag som utbildar de som arbetar med städning hos oss.

Kontakta mig för att få städtips utan kostnad och mer information om hur vi kan hjälpa dig till en enklare vardag!

Hannah Almkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vallentuna

  • När jag planerade att använda städhjälp kontaktade jag 55+. De kom på besök och vi gick igenom hur de jobbade och mina önskemål. Efter några dagar fick jag en offert på städningen. Allt sköttes mycket professionellt vilket gjorde att jag fick förtroende för dem. Jag beslöt mig då för att låta 55+ börja städa. Det har fungerat riktigt bra. De kommer på utsatt tid och det blir önskat resultat. Deras medarbetare är både trevliga och professionella. Jag är mycket nöjd och glad att ha valt 55+ som städhjälp. – Mikael, Vallentuna

  • Vi är jättenöjda med flyttstädningen! Tack! – Kristina, Vallentuna

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Vallentuna är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0708-75 21 58

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på e-post inom 24 timmar på vardagar.