Trädbeskärning i Uppsala

Behöver du hjälp att få ner en gren eller att beskära ett helt träd? Ibland kan det vara tungt att beskära träd som behöver ansas och då hjälper vi gärna till.

Trädgårdsteamet i Uppsala

Ulf och Hans får representera de hos oss som arbetar med att göra kundernas trädgårdar fina! Ulf har arbetat med trädgårdsarbete sedan 70-talet och har jobbat både med projektledning och planering av utemiljöer såväl som rent handgripligen med trädgårdsarbete. I trädgårdsarbetet får han utlopp för sin kreativa ådra. Hans hjälper våra kunder med allmän trädgårdsskötsel som gräsklippning och att rensa rabatter. Vill du ha noggranna personer i din trädgård som ser till att den är fin och välskött så fixar Ulf och Hans uppdraget!

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning.

 

Klicka här för ett välansat trädgårdsliv

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Uppsala är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

018-44 44 695

Telefontider mån-fre kl. 8.45-15.30, lunchstängt 11.45-13.30.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.