Häckklippning i Uppsala

En klippt häck kräver naturligtvis mer arbete än en friväxande häck, men utöver möjligheten att kunna reglera storlek och form, så blir de klippta häckarna framförallt tätare än de friväxande. Vi hjälper dig gärna med detta.

Trädgårdsteamet i Uppsala

Ulf och Hans får representera de hos oss som arbetar med att göra kundernas trädgårdar fina! Ulf har arbetat med trädgårdsarbete sedan 70-talet och har jobbat både med projektledning och planering av utemiljöer såväl som rent handgripligen med trädgårdsarbete. I trädgårdsarbetet får han utlopp för sin kreativa ådra. Hans hjälper våra kunder med allmän trädgårdsskötsel som gräsklippning och att rensa rabatter. Vill du ha noggranna personer i din trädgård som ser till att den är fin och välskött så fixar Ulf och Hans uppdraget!

Ring eller mejla oss för att få veta mer!

 

Ett prydligt trädgårdsliv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Uppsala är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

018-44 44 695

Kontoret öppet: måndag - fredag 07:30-16:30, helger och röda dagar stängt.
Telefontider: måndag-fredag 8:30-11:30 och 13:00-16:00