Vi på FemtioFemPlus i Uppsala erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis! Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus!

FemtioFemPlus Uppsala

Våra tjänster håller hög kvalitet, det vågar vi lova. Vår personal har utbildning och gedigen erfarenhet, och vi ser dessutom till att det alltid är samma medarbetare som kommer till dig varje gång – något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar!

För oss är det inte bara viktigt att jobbet blir riktigt bra utfört, utan också att alla får ett vänligt och personligt bemötande. Här har vi god stämning och roligt på jobbet!

Vi som arbetar på kontoret heter Mona och Jon. Mona började sin FemtioFemPlus-karriär med att arbeta med städ hos oss, men har tidigare varit barnsköterska. Jon har haft egen firma och gillar att köra motorcykel eller spela gitarr på sin fritid, men hos oss ansvarar han för ROT-jobben.

Välkommen!

Mona och Jon

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Uppsala är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

018-44 44 695

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.