Vi på FemtioFemPlus i Upplands–Bro erbjuder tjänster till privatpersoner och företag. Vi utför hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning, diverse trädgårdsarbete och lättare snickeri och målningsarbeten. Med vår breda kunskapsbas, erfarenhet och flexibilitet underlättar vi er vardag! Åt företag hjälper vi gärna till med kontorsstädning, trappstädning och fastighetsskötsel.
Välkommen att kontakta oss – för en enklare vardag!

FemtioFemPlus i Upplands-Bro

Det som gör att jag har valt att bli franchisetagare för FemtioFemPlus är att få möjligheten att rikta mig till människor som verkligen uppskattar och efterfrågar hjälpen. Dessutom känns det fantastiskt att få arbeta med medarbetare som jobbar, inte för att de måste, utan för att de vill det. För mig är denna kombination oslagbar och det kommer även du som kund att märka.

Jag har tidigare arbetat som servicechef och försäljningschef inom IT- och telekombranschen. I mina tidigare chefsbefattningar har jag även varit medlem i styrelsen, utöver ansvaret för försäljning, personal samt budget och resultat. År 2010 startade jag eget och har sedan dess arbetat som konsult. Sammantaget har allt detta gett mig goda och breda erfarenheter men det som driver mig lite extra nu är den uppskattning vi får i respons, direkt från kunderna.
Hör gärna av dig om du vill göra din vardag lite enklare och få hjälp med allt från små till större saker. Likaså är du varmt välkommen att höra av dig om du drivs av att arbeta och vill underlätta vardagen för andra.

Lena Paues
Franchisetagare i Upplands-Bro

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Järfälla är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08-40955500

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på e-post inom 24 timmar på vardagar.