• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
08 - 640 55 55

Välkommen till FemtioFemPlus Upplands-Bro

Vi på FemtioFemPlus i Upplands–Bro erbjuder tjänster till privatpersoner och företag. Vi utför hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning, diverse trädgårdsarbete och lättare snickeri och målningsarbeten. Med vår breda kunskapsbas, erfarenhet och flexibilitet underlättar vi er vardag! Åt företag hjälper vi gärna till med kontorsstädning, trappstädning och fastighetsskötsel.

Välkommen att kontakta oss – för en enklare vardag!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning och snickeri. Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.
Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.
Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Upplands-Bro

Jag som driver FemtioFemPlus i Upplands-Bro heter Sven Edlund. Jag har bl.a. jobbat som  försäljningsingenjör och gymnasielärare och trivs med att arbeta med människor i alla åldrar. Nu ska det bli fantastiskt roligt att fokusera mer på seniorer efter alla år i skolans värld.

Beslutet att starta något eget tog jag då jag kände att jag ville ha större möjligheter att kunna påverka mitt dagliga arbete och det ansvar det medför. Att driva ett företag har länge funnits i mina i tankar och när jag hittade FemtioFemPlus kände jag direkt att detta koncept tilltalar mig. Många vill ha hjälp med städning och många äldre vill fortsätta att jobba och bidra med sin kunskap och erfarenhet. Att driva ett företag där dessa två grupper matchas ihop känns givande och mycket roligt. Det är också väldigt roligt att kunna bidra lokalt här i Upplands-Bro med både arbetstillfällen och hjälp i vardagen åt våra kunder.

Vill du i Upplands-Bro ha hjälp med din veckostädning eller kanske en stor- eller flyttstädning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag.

Sven Edlund

Verksamhetsansvarig och franchisetagare Upplands-Bro