Vi på FemtioFemPlus i Upplands–Bro erbjuder tjänster till privatpersoner och företag. Vi utför hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning, diverse trädgårdsarbete och lättare snickeri och målningsarbeten. Med vår breda kunskapsbas, erfarenhet och flexibilitet underlättar vi er vardag! Åt företag hjälper vi gärna till med kontorsstädning, trappstädning och fastighetsskötsel.
Välkommen att kontakta oss – för en enklare vardag!

FemtioFemPlus i Upplands-Bro

Jag som driver FemtioFemPlus i Solna heter Sven Edlund. Jag har bl.a. jobbat som  försäljningsingenjör och gymnasielärare och trivs med att arbeta med människor i alla åldrar. Nu ska det bli fantastiskt roligt att fokusera mer på seniorer efter alla år i skolans värld.

Beslutet att starta något eget tog jag då jag kände att jag ville ha större möjligheter att kunna påverka mitt dagliga arbete och det ansvar det medför. Att driva ett företag har länge funnits i mina i tankar och när jag hittade FemtioFemPlus kände jag direkt att detta koncept tilltalar mig. Många vill ha hjälp med städning och många äldre vill fortsätta att jobba och bidra med sin kunskap och erfarenhet. Att driva ett företag där dessa två grupper matchas ihop känns givande och mycket roligt. Det är också väldigt roligt att kunna bidra lokalt här i Upplands-Bro med både arbetstillfällen och hjälp i vardagen åt våra kunder.

Vill du som bor i Upplands-Bro ha hjälp med din veckostädning eller kanske en flyttstädning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag.

Sven Edlund

Verksamhetsansvarig och franchisetagare Upplands-Bro

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Upplands-Bro är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08 - 640 55 55

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på e-post inom 24 timmar på vardagar.