Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt. Välkommen att kontakta oss!

 

Mats-HolmVerksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Trelleborg

Våra kunder berättar för sina vänner och bekanta att de är nöjda och på så sätt har vi också fått ett gott rykte! Kunderna uppskattar att vi använder oss av senior arbetskraft, eftersom de kan sin sak och har erfarenhet. Vi hjälper till när orken tryter eller tiden inte räcker till, oavsett om du behöver hjälp med återkommande tjänster eller någon som gör en punktinsats.

Både jag och mina medarbetare har en lokal förankring eftersom vi bor i närområdet, jag själv bor i Vellinge kommun. Jag har alltid arbetat inom service och försäljning och tycker att det är spännande att träffa många människor och att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du får gärna kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Mats Holm
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Trelleborg

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Trelleborg är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0764-11 44 78

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.