Tillbaka

Senior som trivs med att göra det fint i trädgårdar!

Ort: Falun Yrke: Trädgårdsarbetare Sista ansökningsdag: 31 maj 2019

Om dig

Den viktigaste egenskapen vi letar efter är att du ser glädjen i att hjälpa andra och hos oss får du möjligheten att hjälpa våra kunder med något utav det viktigaste de har – deras hem. Våra medarbetare kan kort och gott beskrivas som vardagshjältar. Har du en professionell bakgrund av trädgårdsarbete eller ett yrke där det delvis har inkluderats i arbetsuppgifterna är det meriterande men inget krav. De vardagshjältar som jobbar hos oss idag har olika bakgrund och erfarenhet, det gemensamma är att de alla tycker om att göra det fint i trädgården. Vi söker i första hand seniorer som vill jobba extra, du bestämmer själv hur många timmar du vill jobba och vilka dagar som passar dig. Kvalifikationer För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull och pålitlig och har en vana av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga medarbetare och därför är det viktigt du är positivt inställd till arbetet. Kommunikation är viktigt och håller du med om det så finns det alla förutsättningar för att vi är rätt för varandra.


Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Trädgårdsteknik
Trädgårdsskötsel

Språk

KRAV

Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är olika trädgårdsuppdrag såsom trädbeskärning, plantering av buskar/träd, häckklippning, gräsklippning samt ogräsrensning. Det förekommer även bortforsling av trädgårdsavfall och därför är det av stor vikt att du innehar körkort. Kundkontakt är en central del av arbetsuppgiften och det är av stor vikt att kundens önskemål och förväntningar blir professionellt bemötta. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi erbjuder en behovsanställning och tillsammans kommer vi överens om hur mycket du vill arbeta, detta för att kunna skapa en bra och tydlig relation.


Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Behovsanställning med fast timlön enligt avtal

Om anställningsvillkoren

Detta är endast en behovsanställning, vilket innebär att vi inte kan garantera någon specifik arbetstid utan vi kommer tillsammans fram till hur mycket du vill arbeta och försöker sedan att tillfredsställa det utifrån efterfrågan.

Ansökan

Ansök eller ställ frågor till:
Anette Sörbåge
E-post: anette.sorbage@femtiofem.se

Du kan även ansöka via formuläret nedan!

Jag är intresserad av jobbet