• Kontakta FemtioFemPlus Svedala

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0411 – 55 38 55

Hemtjänst i Svedala

Har du blivit beviljad hjälp av kommunen? Då vi är leverantörer åt Svedala kommun, genom LOV, Lagen Om Valfrihet, så kan du även få vår hjälp den vägen. Precis som när ni köper våra tjänster privat, så är det samma person som kommer hem till er varje gång.

Vi hjälper dig gärna med städning och inköp av varor mm.

Svedala kommun har infört Hemtjänstval för att öka inflytandet för brukarna i hemtjänsten. Det innebär att du som har hemtjänst kan välja utförare. Det kan vara kommunens egen hemtjänst eller ett företag som kommunen har godkänt och tecknat avtal med. Kommunen ställer samma krav på de godkända företagen som på kommunens egen hemtjänst.

Läs vårt informationsblad i PDF-format här. Ladda ned och dela med dig!

Du som har hemtjänst kan när som helst byta utförare. Det krävs ingen förklaring till varför du byter.

Du byter utförare genom att fylla i en blankett/e-tjänst för omval av utförare av hemtjänst och skicka den till kommunen. Från det att kommunen har fått din blankett tar det högst 14 dagar innan den nya utföraren tar över.

För mer information och hur du ansöker se länk till Svedala kommun här:

https://www.svedala.se/bo/omsorg-och-hjalp/hjalp-i-hemmet/hemtjanstval/?c=1Innehållet på sidan senast granskat 2021-09-01 av Benny Thell.

Tilläggstjänster?

Utöver det som ingår i biståndsbeslutet kan man beställa fler tjänster från FemtioFemPlus, dessa tilläggstjänster faktureras separat direkt till dig och är inte kopplat till kommunens åtaganden. Är du nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med finns all information i menyn på toppen av hemsidan!

Bli medarbetare