Vi på FemtioFemPlus i Sundsvall erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

Mats-Johan-AdnerVerksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Sundsvall

Våra kunder väljer oss för att vi gör ett bra jobb helt enkelt! En positiv effekt är att de rekommenderar oss till sina grannar och bekanta just för att de är så nöjda. Vardagen är stressig och det är svårt att hinna med allt som ska skötas. Det är inte alltid orken räcker till heller. Där kommer vi in och avlastar. Samtidigt tar vi tillvara på den erfarenhet som våra seniorer har. Våra medarbetare är noggranna och lyhörda inför våra kunders önskemål.

Jag fastnade för FemtioFemPlus för att det finns en gedigen tanke kring service och att hjälpa. Jag har tidigare arbetat inom försäljningsbranschen och har även varit politiskt aktiv. Jag har sett behoven av hushållsnära tjänster, bland annat när hemtjänsten inte hinner med.

Du är välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur vi kan underlätta för dig i din vardag!

Mats-Johan Adner
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Sundsvall

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Sundsvall är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0705-54 32 09

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.