Hemstädning i Stockholm

Hemstädning är en uppskattad tjänst när tiden eller orken inte räcker till och alla måsten är för många. Hos oss är det samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. I de fall där du inte är hemma när vi utför tjänsterna upprättar vi ett nyckelavtal, så att du som kund kan känna dig trygg.

Vi är alltid flexibla och anpassar våra lösningar efter dig som kund, men här följer exempel på vad som kan ingå i en hemstädning:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

Ring eller mejla så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag!

Daniel Ljungkvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Södermalm

 

En skönare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Ni förbinder er inte till någon uppsägningstid eller bindningstid utan ni är fria att avsluta eller göra uppehåll tjänsten när ni önskar.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi på FemtioFemPlus i Stockholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar. Välj stadsdel nedan:

Telefontider mån-fre 08-17, lunchstängt 12.00-12.30. Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.