Välkommen till FemtioFemPlus i Solna och Sundbyberg! Underlätta din vardag genom att anlita oss för hjälp med din städning (RUT) eller reparationer och underhåll (ROT). Våra noggranna och kompetenta medarbetare är flexibla och utför alla slags städuppdrag såsom veckostäd, storstäd, flyttstäd, kontorsstäd och även fönsterputsning. Vi har också mycket populära snickare, målare och trädgårdsarbetare så tveka inte att kontakta oss så gör vi din vardag enklare!

Franchisetagare hos FemtioFemPlus i Solna

Jag som driver FemtioFemPlus i Solna heter Sven Edlund. Jag har bl.a. jobbat som  försäljningsingenjör och gymnasielärare och trivs med att arbeta med människor i alla åldrar. Nu ska det bli fantastiskt roligt att fokusera mer på seniorer efter alla år i skolans värld.

Beslutet att starta något eget tog jag då jag kände att jag ville ha större möjligheter att kunna påverka mitt dagliga arbete och det ansvar det medför. Att driva ett företag har länge funnits i mina i tankar och när jag hittade FemtioFemPlus kände jag direkt att detta koncept tilltalar mig. Många vill ha hjälp med städning och många äldre vill fortsätta att jobba och bidra med sin kunskap och erfarenhet. Att driva ett företag där dessa två grupper matchas ihop känns givande och mycket roligt. Det är också väldigt roligt att kunna bidra lokalt här i Solna med både arbetstillfällen och hjälp i vardagen åt våra kunder.

Vill du i Solna ha hjälp med din veckostädning eller kanske en stor- eller flyttstädning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag.

Sven Edlund

Verksamhetsansvarig och franchisetagare Solna

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Solna är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08-640 55 55

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.