• Kontakta FemtioFemPlus Huddinge

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Välkommen till FemtioFemPlus i Solna och Sundbyberg! Underlätta din vardag genom att anlita oss för hjälp med din städning (RUT) eller reparationer och underhåll (ROT). Våra noggranna och kompetenta medarbetare är flexibla och utför alla slags städuppdrag såsom veckostäd, storstäd, flyttstäd, kontorsstäd och även fönsterputsning. Vi har också mycket populära snickare, målare och trädgårdsarbetare så tveka inte att kontakta oss så gör vi din vardag enklare!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Solna och Sundbyberg

Jag som driver FemtioFemPlus i Solna heter Sven Edlund. Jag har bl.a. jobbat som  försäljningsingenjör och gymnasielärare och trivs med att arbeta med människor i alla åldrar. Nu ska det bli fantastiskt roligt att fokusera mer på seniorer efter alla år i skolans värld.

Beslutet att starta något eget tog jag då jag kände att jag ville ha större möjligheter att kunna påverka mitt dagliga arbete och det ansvar det medför. Att driva ett företag har länge funnits i mina i tankar och när jag hittade FemtioFemPlus kände jag direkt att detta koncept tilltalar mig. Många vill ha hjälp med städning och många äldre vill fortsätta att jobba och bidra med sin kunskap och erfarenhet. Att driva ett företag där dessa två grupper matchas ihop känns givande och mycket roligt. Det är också väldigt roligt att kunna bidra lokalt här i Solna med både arbetstillfällen och hjälp i vardagen åt våra kunder.

Vill du i Solna ha hjälp med din veckostädning eller kanske en stor- eller flyttstädning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag.

Sven Edlund

Verksamhetsansvarig och franchisetagare Solna