Hemstädning i Sollentuna

När du anlitar FemtioFemPlus för din hemstädning i Sollentuna får du träffa en medarbetare som är flexibel och som sätter en ära i att göra dig som kund nöjd.

Ett välstädat hem vill alla ha men ibland varken hinner eller orkar man göra allt som man borde. Kontakta oss på FemtioFemPlus så hjälper vi dig med din städning. Våra engagerade och positiva medarbetare tar med glädje itu med det du inte hinner med, vare sig det gäller städning, strykning eller annat hushållsarbete. Med kvalitet och flexibilitet gör de ditt hem skinande rent medan du ägnar din tid åt annat. Vill du ha regelbunden hjälp är det självklart samma medarbetare som kommer hem till dig. Dina behov styr städningens innehåll, men följande ingår vanligtvis i våra hemstädningar:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, WC-stol och handfat

Viktigt för dig som kund i Sollentuna är att samtliga våra medarbetare är försäkrade, både utifrån personlig hälsa samt dina ägodelar om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi begär även utdrag ur brottsregistret på samtliga medarbetare innan de börjar arbeta hos oss. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att släppa in våra medarbetare i ditt hem när vi ska städa hos dig.

Våra medarbetare på FemtioFemPlus i Sollentuna arbetar för att de tycker att det är roligt att få hjälpa dig. Välj oss för din hemstädning och övriga hushållsnära tjänster så levererar vi kvalitet och ett positivt bemötande.

 

Din skönare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Ni förbinder er inte till någon uppsägningstid eller bindningstid utan ni är fria att avsluta eller göra uppehåll tjänsten när ni önskar.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Sollentuna är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08 - 410 24 704

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.