Välkommen till FemtioFemPlus! Vi är din lokala leverantör av RUT- och ROT-tjänster i Skurup. Våra medarbetare är flexibla och erfarna och kan hjälpa dig genom att erbjuda ett stort antal tjänster som underlättar för dig i vardagen. Exempelvis tillhandahåller vi tjänster som veckostädning och flyttstädning samt trädgårdsarbete. Vi har även kunniga hantverkare som tar hand om de enklare snickeri- och målningsprojekt som du vill ha hjälp med. Kontakta oss för en enklare vardag!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare för FemtioFemPlus i Skurup

Det är inte lätt att hinna med vardagens alla sysslor och det saknas alltid någon pusselbit. Ibland räcker inte orken till och under vissa perioder behöver man en hjälpande hand.

Våra medarbetare har lång erfarenhet från en mängd branscher och därför kan vi erbjuda en palett av olika tjänster, både till privatpersoner och företag.

Jag har själv arbetat inom både byggnads- och fastighetsbranschen vilka båda två kräver stor lyhördhet till kunder och deras behov. Jag tycker att det är stimulerande och roligt att tillsammans finna lösningar på vardagshinder eller tillfälliga problem som dyker upp.

Inget är för litet eller för stort innan man ställt frågan om stöd eller hjälp. Hur kan vi underlätta din vardag?

Du är bara ett samtal ifrån en enklare vardag.

Jag ser fram emot din kontakt.                          

Vi hörs!

Benny Thell

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Skurup är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0411 – 55 38 55

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.