• Steg 1 av 2
  • Nöjda kunder
    50 kontor till din tjänst
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Hushållsnära tjänster i Skinnskatteberg

Vill du vara med och driva ett uppskattat och välmående företag under stor frihet? Vi stöttar dig i det administrativa så att du kan fokusera på att bygga långvariga relationer med kunder och medarbetare.

Vår affärsidé är att aktiva seniorer utför bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos privatpersoner, företag och kommuner. Idag finns det många erfarna, kompetenta pensionärer som saknar känslan av att bidra, gemenskap, dagsrutin och meningsfulla aktiviteter. Samtidigt hinner många människor inte med sina hushållssysslor – kanske är man mitt i småbarnsåren, satsar fullt ut på en karriär, har blivit sjuk eller gammal och varken orkar eller kan utföra sysslorna längre. FemtioFemPlus underlättar i vardagen för såväl medarbetare som kunder – ett koncept som alla vinner på!

Kontakta oss så berättar vi mer!
0200-112 555
info@femtiofem.se

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök