Barnpassning i Salem

Vi på FemtioFemPlus i Salem hjälper gärna till och passar dina barn.

Vi kan stötta dig både regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Har ni svårt att få ihop hämtning och lämning på förskola och fritids med era arbetstider underlättar vi gärna för er i vardagen. Går det vinterkräksjuka på förskolan kan vi komma hem till er så ni kan hålla era barn hemma och friska. Har ni konsertbiljetter eller vill se den nya Tom Cruise-filmen på bio är det också bara att kontakta oss så ser vi till att även era barn får en härlig eftermiddag eller kväll tillsammans med en barnkär FemtioFemPlus:are.

Självklart får du och din familj möjlighet att träffa önskad barnpassare så ni kan känna av personkemin och ställa frågor.

 

Ett enklare föräldraliv börjar här

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Salem är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

073 - 633 26 68

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.