Barnpassning i Ronneby

Vi på FemtioFemPlus i Ronneby hjälper gärna till med barnpassning.

Vi kan stötta dig med barnpassning både regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Har ni svårt att få ihop hämtning och lämning på förskola och fritids med era arbetstider kan vi underlätta för er i vardagen. Går det vinterkräksjuka på förskolan igen kommer vi gärna hem till er så ni kan hålla era barn hemma och friska. Har ni konsertbiljetter eller vill se den nya Tom Cruise-filmen på bio är det också bara att kontakta FemtioFemPlus så ser vi till att även era barn får en härlig eftermiddag eller kväll tillsammans med en barnkär FemtioFemPlus:are.

Självklart får du och din familj möjlighet att träffa önskad barnpassare så ni kan känna av personkemin och ställa frågor.

 

Ett enklare föräldraliv börjar här

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Ronneby är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

072 - 448 04 11

Telefontider mån-fre 08-16, lunchstängt 12.00-12.30.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.