Vi på FemtioFemPlus i Ronneby erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus, vi underlättar din vardag!

 

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Ronneby

Man ska alltid känna sig välkommen till oss på FemtioFemPlus i Ronneby och likaså ska det vara enkelt och tryggt att ha med oss att göra. Vi finns här för dig och för att underlätta din vardag.

Själv har jag en bakgrund som ingenjör med många år i större företag, därefter har jag även haft flera års erfarenhet av att driva eget företag. Att vara franchisetagare för FemtioFemPlus ligger helt i linje med mina värderingar, att sätta kunden och medarbetarna i fokus. Som en
mycket händig och erfaren Ingenjör så vet jag att det mesta går att lösa. Vi på FemtioFemPlus i Ronneby drivs av att tillgodose kundens behov. Centralt för oss är att skapa en känsla för dig som upplevs som kvalitativ, trygg och flexibel.

Förutom att erbjuda dig bra kvalitet och service till rätt pris utför vi våra tjänster med uppriktig glädje. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förenkla vardagen.
Anders Örnblom
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Ronneby

  • Tusen tack för att du fixat Kajsa som hjälper oss med städningen. Hon är en pärla!

    Mvh, Maria Elander

  •  Vill med några korta rader tala om att vi är väldigt nöjda med Gabriellas arbete. Noggrann, systematisk med välputsade fönster som slutresultat. Och därtill sympatisk och trevlig.
    Fortsatt trevlig helg

    Magnus 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Ronneby är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

072 - 448 04 11

Telefontider mån-fre 08-16, lunchstängt 12.00-12.30.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.