• Kontakta FemtioFemPlus Örebro

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
019 - 769 09 55

Vi på FemtioFemPlus i Örebro erbjuder ett stort utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Våra erfarna och engagerade medarbetare hjälper dig gärna med tjänster såsom städning, snickeri, snöskottning och trädgårdsskötsel.

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus.
Vi underlättar din vardag!
Vi erbjuder dig som privatperson en stor variation av tjänster som underlättar för dig i vardagen. När du känner att du inte orkar eller vill ta hand om hus och hem kontaktar du oss på FemtioFemPlus. Vi hjälper dig gärna!
Låt medarbetarna koncentrera sig på kärnverksamheten. Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar med kontors- och trappstäd.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer.

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Örebro

Mitt mål med verksamheten är att vi konsekvent skall ha kunder som är mycket nöjda med de tjänster som medarbetarna levererar. Vägen dit är att ha medarbetare som verkligen vill bidra så bra de kan varje gång. Vi på FemtioFemPlus skapar förutsättningar för det genom att låta medarbetarna bestämma vad de vill utföra för arbetsuppgifter och hur mycket de vill jobba. De flesta medarbetarna är seniorer och jobbar inte för att de måste utan för att de verkligen vill. Vår filosofi är dessutom att om man har roligt på jobbet så smittar det av sig på resultatet också.

Jag har tidigare varit ansvarig för flera olika verksamheter, både egna och som anställd, och har under den tiden lärt mig att kunden alltid måste stå i fokus oavsett bransch.

Det lovar jag att du också kommer att göra.  

Joakim Larsson
Verksamhetsansvarig Örebro

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Joakim Larsson Joakim Larsson
Verksamhetsansvarig för FemtioFemPlus Örebro

019 - 769 09 55