Vi på FemtioFemPlus i Örebro

Vi på FemtioFemPlus i Örebro erbjuder ett stort utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Våra erfarna och engagerade medarbetare hjälper dig gärna med tjänster såsom städning, snöskottning och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus.

Vi underlättar din vardag!

FemtioFemPlus i Örebro

Mitt mål med verksamheten är att vi konsekvent skall ha kunder som är mycket nöjda med de tjänster som medarbetarna levererar. Vägen dit är att ha medarbetare som verkligen vill bidra så bra de kan varje gång. Vi på FemtioFemPlus skapar förutsättningar för det genom att låta medarbetarna bestämma vad de vill utföra för arbetsuppgifter och hur mycket de vill jobba. De flesta medarbetarna är seniorer och jobbar inte för att de måste utan för att de verkligen vill. Vår filosofi är dessutom att om man har roligt på jobbet så smittar det av sig på resultatet också.

Jag har tidigare varit ansvarig för flera olika verksamheter, både egna och som anställd, och har under den tiden lärt mig att kunden alltid måste stå i fokus oavsett bransch.

Det lovar jag att du också kommer att göra.  

Joakim Larsson Verksamhetsansvarig Örebro

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Örebro är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

019 - 769 09 55

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi strävar att alltid svara på email inom 24 timmar.