• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Välkommen till FemtioFemPlus – din leverantör av hushållsnära tjänster i Olofström. Vi erbjuder en stor variation av tjänster som underlättar för dig i vardagen. Hos oss hittar du flexibla och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa till när du har ont om tid eller orken inte riktigt finns.

Vi tillhandahåller städtjänster, trädgårdstjänster samt hjälp med de hantverksprojekt du inte hinner med. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Olofström

Man ska alltid känna sig välkommen till oss på FemtioFemPlus i Olofström och likaså ska det vara enkelt och tryggt att ha med oss att göra. Vi finns här för dig och för att underlätta din vardag. Själv har jag en bakgrund som ingenjör med många år i större företag, därefter har jag även haft flera års erfarenhet av att driva eget företag.

Att vara franchisetagare för FemtioFemPlus ligger helt i linje med mina värderingar, att sätta kunden och medarbetarna i fokus. Som en mycket händig och erfaren Ingenjör så vet jag att det mesta går att lösa. Vi på FemtioFemPlus i Olofström drivs av att tillgodose kundens behov. Centralt för oss är att skapa en känsla för dig som upplevs som kvalitativ, trygg och flexibel. Förutom att erbjuda dig bra kvalitet och service till rätt pris utför vi våra tjänster med uppriktig glädje. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förenkla vardagen.

Anders Örnblom
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Olofström

Det är jag som svarar när du ringer!