Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt. Välkommen att kontakta oss!

OlaNilssonVerksamhetsansvarig och franchisetagare för FemtioFemPlus i Färjestaden och Borgholm

Våra kunder väljer oss för att vi har en hög servicenivå och för att vi utför de tjänster som kunderna vill på det sätt de vill. För mig är det viktigt att sätta rätt person på rätt plats, då får man också bäst resultat. Därför är det också extra roligt när kunderna ringer och berättar hur nöjda de är – då vet jag att vi jobbar på rätt sätt!

Jag tycker att hela konceptet med FemtioFemPlus – att ta tillvara på erfarenheten som seniorer har – är mycket bra! Vi startade upp vår verksamhet i september 2011 och har nu vuxit till 30 medarbetare i mitt område. Själv har jag alltid varit egen företagare. Min yrkesbana började på familjeföretaget, men jag har även hunnit med att driva ett åkeri bland annat.

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare på Öland där vi servar Borgholm och Färjestaden.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus på Öland är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

070-977 24 84


Telefontider mån-fre 08-14.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.