• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Tillbaka

Skövde

Som en del av FemtioFemPlus fortsatta expansion fokuserar vi nu på att starta upp i Skövde eftersom här finns goda förutsättningar för vår verksamhet!

För att etablera oss i Skövde söker vi dig som vill starta ditt eget företag och som tror på vår affärsidé.  Du är driven och villig att kavla upp ärmarna för att få ditt företag riktigt framgångsrikt. Vi stöttar med all vår kunskap och erfarenhet samt avlastar dig med en del av administrationen.

Vad innebär detta för dig?

I Skövde finns alltså redan ett stort intresse för våra tjänster och därför behöver du inte skapa efterfrågan. Du behöver bara leverera bättre tjänster och villkor än dina konkurrenter – det vet vi redan att vi på FemtioFemPlus gör! Många kunder är intresserade av att köpa tjänster väl utförda av erfarna seniorer, till ett bra pris.

Som franchisetagare arbetar du självständigt och utvecklar ditt eget företag precis som andra egenföretagare, men utan att ta lika stora risker eftersom vårt koncept är bevisat framgångsrikt och du slipper tänka på att ta fram faktureringssystem, marknadsföringsmaterial och webbsida med mera från grunden.

Tillsammans bygger vi ett starkt varumärke och levererar efterfrågade tjänster till bra kvalitet!

 

Läs mer:
Vad är franchise?
Bli franchisetagare hos FemtioFemPlus

Jag är intresserad av att bli franchisetagare - mini