• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Nu öppnar FemtioFemPlus portarna i Danderyd och Täby!

Vår representant i detta område är Tomas Walberg. Tomas har i flera år arbetat för stora internationella företag med marknadsföring, kommunikation och PR. Dessa uppdrag tog honom till alla världsdelar och främmande kulturer och språk har varit en integral del av livet. De senaste åren har Tomas drivit egen verksamhet inom service- och besöksnäringen i Sverige. Tomas såg möjligheterna i att ta vara på kompetensen hos medarbetare av alla åldrar och nationaliteter för att nå bästa resultat.

Många hushåll, företag, föreningar och organisationer har behov av extra hjälp i olika skeden av livet och i olika faser av verksamheten. Tomas är därför övertygad om att FemtioFemPlus är ett vinnande koncept som kan tackla verkliga behov i samhället.

FemtioFemPlus bygger på ett professionellt system som erbjuder lokal kompetens och tjänster av hög kvalitet och med kontinuitet och omsorg om kunden som ledstjärnor. Detta ansvarsfulla synsätt är nyckeln till FemtioFemPlus starka tillväxt och popularitet bland sina kunder. Tomas är stolt över att representera FemtioFemPlus i Danderyd och Täby och ser fram emot att erbjuda dessa tjänster i området. Vi har just höjt ribban för hur dessa populära tjänster skall levereras, och Tomas är övertygad om att detta kommer att märkas både för medarbetare och kunder.
Har just Du behov av hjälp, eller vill veta mer? Kontakta Tomas direkt: e-post: tomas.walberg@femtiofem.se
Telefon: 0768-65 32 22

Mer information hittar du på:
www.femtiofem.se/danderyd samt www.femtiofem.se/taby