• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Nu finns FemtioFemPlus i Nacka, Tyresö och i Haninge! 

Vår franchisetagare Marie Hedfors kommer in med energi, glädje och kraft för att driva sin egna verksamhet med FemtioFemPlus starka franchisekoncept i ryggen. Marie kommer till oss efter många år som anställd, med erfarenheter och kompetenser som gör FemtioFemPlus och Marie till en perfect match. Vi hälsar Marie hjärtligt välkommen till oss!

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?

“- Jag tycker det är roligt att arbeta med service: Vad kan vi göra för er? Jag vill även ha positiva kund- och medarbetarkontakter, där jag verkligen gör mitt yttersta för att alla ska bli nöjda. Det gör mig väldigt glad! Att se hur glada människor blir när de får en meningsfull sysselsättning efter sin pension är också någonting som är väldigt inspirerande.”

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

Marie berättar att valet föll på FemtioFemPlus därför att det finns en väldigt bra och gedigen servicekänsla, en bakomliggande filosofi och professionalism. Marie fortsätter: “-Det finns en känsla av samhörighet som är någonting utöver det mesta som jag har stött på. Glädjen, känslan av inbjudan och framåtanda är också någonting som jag upplever som unikt och dessutom får man all stöttning som man någonsin kan önska sig som ny franchisetagare hos FemtioFemPlus! ”

 Kontakta gärna Marie om du önskar hjälp med hushållsnära tjänster i Nacka, Tyresö, Haninge!