Vi på FemtioFemPlus i Norrköping gör din vardag lite enklare! Kontakta oss när du behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete eller fönsterputsning. Vi har dessutom duktiga hantverkare i vår seniorpool som gärna hjälper dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Har du ett företag som behöver hjälp med kontorsstädning eller fastighetsskötsel? Vi ordnar det också! Varmt välkommen!

 

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Norrköping

Våra kunder uppskattar att våra medarbetare är seniorer. Det betyder att de har lång erfarenhet och kan service. Vi värnar om våra kunder genom att våra medarbetare kan sin sak och är pålitliga, noggranna och lyhörda. Jag stämmer alltid träff med nya kunder tillsammans med den medarbetare som ska göra jobbet, och jag finns alltid tillgänglig på telefon. Vid löpande uppdrag skickar vi dessutom samma medarbetare varje gång – för din trygghet!

Tidigare har jag bland annat arbetat vid en teknikavdelning på Ericsson telekom som processansvarig i drygt 25 år och därefter som försäljningsingenjör. Jag började min bana som femtiofemplussare med att åka ut och utföra olika jobb, så jag har god insikt i hur arbetet ser ut ”ute på fältet”. Sen blev jag tillfrågad att bli verksamhetsansvarig och jag trivs hur bra som helst! Vi satsar nu på att bli större och kunna hjälpa fler Norrköpingsbor i vardagen.

Vårt kontor ligger i gamla slakthuset vid Lindövägen – kom gärna förbi eller slå en signal för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Hannu Suomi,
Verksamhetsansvarig i Norrköping

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Norrköping är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

011-257 390

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.