Målning och snickeri i Nacka

Vi på FemtioFemPlus i Nacka genomför med stor glädje och kunnighet snickeri- och måleriarbeten av många olika slag. Låter du oss hjälpa dig får du kanske träffa Peter. Han är uppvuxen i en snickerifamilj och har arbetat som hantverkare i över 40 år.

Det finns mycket man kan behöva hjälp med som ägare av en villa eller en bostadsrätt. Vi lägger ditt nya golv eller slipar ditt gamla. Vi reparerar din altan och bygger ditt staket. Kanske behöver din lägenhet en uppfräschning inför försäljning eller inflytt? Nedan följer exempel på vad vi kan hjälpa till med, men vi är flexibla och fixar det mesta. Hör av dig så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med ditt snickeriprojekt.

  • Reparation och underhåll av altaner
  • Reparation och underhåll av staket och plank
  • Rengöring och inoljning av trädäck och utemöbler
  • Sätta upp lister
  • Flytta väggar vid renovering
  • Lägga och slipa golv
  • Måla och tapetsera

 

Kontakta oss

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Nacka är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

076 - 865 32 22

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.