Vi på FemtioFemPlus i Nacka erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete. Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten du vill ha hjälp med. Vi åtar oss både små reparationsarbeten och större renoveringar och finns tillgängliga både för dig som privatperson och för er som företag. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Franchistagare i Nacka

Jag kände att jag hade gjort mitt inom större företag och som managementkonsult, och efter många år av pendlande dök chansen upp att få arbeta på hemmaplan. Istället för att pensionera mig hoppade jag på tåget som franchisetagare för FemtioFemPlus.

Ett bra beslut då jag gillar att driva projekt och har min arbetslust och arbetsglädje kvar. Som franchisetagare för FemtioFemPlus får jag dessutom ägna mig åt mina stora intressen, trädgård och snickeri. Jag tycker om det fysiska arbetet och njuter av att få tillbringa många timmar utomhus. FemtioFemPlus har ett koncept som tilltalar mig då jag får arbeta lokalt här i Nacka med att erbjuda seniorer både arbete och hjälp. Det är också otroligt roligt att ta emot uppskattning från nöjda kunder och se hur mina medarbetare efter hårt och noggrant arbete lyfts av det beröm de får. Hör av dig till mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan underlätta just din vardag.

Ove Gustafsson
Franchisetagare i Nacka

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Nacka är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

076- 8592562

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.